O2s

Hur man skapar en dykning karriär

Dykning är en trevlig sport som kan förvandlas till en lönsam karriär

Dykning är en trevlig sport som kan förvandlas till en lönsam karriär. Vet hur man etablera en karriär gör något du älskar. Vägledas av följande steg att upprätta en givande karriär dykning.

  • Var en dykning nörd. När du planerar att göra en karriär av något, måste du veta att det så grundligt som möjligt. Vet saker om dykning såsom dess historia, principer, tekniker, utrustning, säkerhetsföreskrifter och annan information. Att bli bekant med alla detaljer i dykning gör att du förstår, uppskattar och använder det bättre. Detta är viktigare när du planerar att bli en dykning instruktör, eller någon som folk kommer till när de har frågor om dykning.
  • Vara lämpliga för jobbet. Håll dig i form och ha hjälp attityder. Dykning utmanar både fysiskt och psykiskt. Bibehålla en frisk och robust kropp. Om du har sjukdomar och tillstånd som gör det svårt för dig att dyka under lång tid, diskutera med din läkare om huruvida det är säkert för dig att ta en dykning karriär. Söka hjälp från vårdpersonal om du måste. Utveckla attityder som hjälper dig med dykning, såsom lugn, sinnesnärvaro, mod, beslutsamhet, och så vidare. Arbetsgivare och kunder leta efter dessa attityder i dig när de söker folk.
  • Delta utbildningsprogram. Tränas är en förutsättning för upprättande av en karriär dykning. Leta efter program scuba utbildning. Att göra en sökning på Internet hjälper. Professional Association of Diving Instructors (PADI) hemsida www.padi.com är en bra plats att besöka. Leta efter dykskolor och fråga om deras tillgängliga kurser. En typisk kurs kostar från 225€ till 375€. De dykarutrustning kostar ca 115€, men du kan hyra dem för 40€.
  • Bli certifierad. Dykning program erbjuder certifiering efter avslutad kurs. Fråga om kraven för att certifieras. Detta innebär att passera undersökningar, som testar dina kunskaper och färdigheter kring dykning. Det finns olika certifiering nivåer, ta dem som du är intresserad av med.
  • Få erfarenhet vara certifierade kan du dyka,. Utnyttja denna möjlighet att praktisera dina dykning färdigheter när det är möjligt. Detta vässar din dykning möjligheter och gör att du anpassar till olika dykförhållanden.
  • Redovisas i området. Gör dig känd genom att delta i dykning händelser, bloggar om dykning, deltar seminarier, gå dykning organisationer och liknande. Ju mer du syns och hörs i, desto större chans att etablera en dykning karriär.
  • Hitta jobb. Använd webbplatser jobbsökande att söka arbete som är anpassad för just din utbildning och kompetens. En dykning karriär kan innebära dykning att lära människor hur man dyka, dykning för forskning, för att ta bilder, att jaga, att bygga eller reparera under vatten strukturer, för att rengöra vattnet avfall etc. Läs arbetets krav och beskrivningar.
  • Ha en dykning företag. Om du föredrar att vara egenföretagare, skapa din egen verksamhet. Diskutera med din lokala regering om kraven att äga ditt företag dykning. När du är redo, annonsera. Det finns gott om metoder för att göra detta, till exempel att dela ut flygblad, placera affischer, som anges i annonser etc.


Hur man skapar en dykning karriär. Var en dykning nörd.
Hur man skapar en dykning karriär. Var en dykning nörd.

Håll dig steget före konkurrenterna genom att ständigt finslipa själv och reklam dina möjligheter. Nå fler människor och potentiella arbetsgivare. Fortsätt med det och du får det jobb du vill ha.