O2s

Hur man skapar en karriär garderob billigt för kvinnor

Så, är du en tjej klättra upp företagens stege och du vill klä sig för framgång. Tja, vet att det bygger en karriär garderob är inte så svårt att göra och borde inte vara så dyrt som många tror. I själva verket borde det hela vara ganska roligt eftersom kvinnor älskar att shoppa. Detta sagt, om du är ute efter att få dig i den snabba banan i ditt valda yrke utan att behöva punga ut för mycket deg i processen, så här är några tips för att åstadkomma både i stil och mode.

Hur man skapar en karriär garderob billigt för kvinnor. Undersök vad du har.
Hur man skapar en karriär garderob billigt för kvinnor. Undersök vad du har.

  • Undersök vad du har. Det första steget innebär att du rota runt din garderob och besluta om de klädesplagg du har som du fortfarande kan använda för din karriär. Ställ dem åt sidan. I själva verket, se till att skriva ner så att när du går och handlar för det andra kläder för att slutföra din garderob, kommer du att bli påmind om att plocka ut föremål som kommer att gå bra med din befintliga garderob.
  • Säg nej till trender. Mode trender betraktas mestadels modenycker som kommer aldrig räcker. Det är bäst att spara pengar istället för att köpa en stil kjol bara för att det är "i sak" just nu, och bara för att du såg Paris Hilton bär den. Istället, gå med klassikerna, stilar och mode som aldrig riktigt går ur stil som kjol och byxa kostymer.
  • Svart och vitt är bra. Eftersom du kommer att gå med klassikerna för att spara lite pengar, sedan välja kläder utifrån färg är ett klokt drag. Svarta och vita är goda. De är klassiker och de går bra ihop. En svart kappa, en vit blus, en svart kjol, och fina svarta pumps går aldrig ur stil. Därför, om du bygger ett företags garderob, kommer du antagligen säker med dessa två färger. Men ibland, kommer du vill blanda upp det lite och det är där mörka blues och mörka röda kan komma in i bilden. Blanda dem med vitt och du kommer att vara guld.
  • Imponera med tillbehör. När du bygger din garderob, är det viktigt att matcha dina kläder med tillbehör. Handväskor, bälten, smycken och klockor är bara några av de tillbehör som du bör ha läskigheter i din samling. Nu behöver du inte nödvändigtvis måste gå med designermärken för dessa. Håll det enkelt men ändå elegant. Kom alltid ihåg att du vill att varje ensemble du lägger på att vara en klassiker alltså, tillbehören bör väljas och sliten på samma sätt.
  • Handla klokt. Eftersom ditt främsta mål är att se bra ut och samtidigt hantera att spara pengar, då skulle det vara smart av dig att vara praktisk. Istället för att shoppa på exklusiva varuhus och butiker, spana ut sparsamhet butiker och low-end varuhus som dessa kan ge dig mode du behöver till mycket låga priser. Nu, om du är helt medveten, så kan du fortfarande dra bort din smusslar mål genom att göra din shopping när vissa designmärken är på rea.

Dessa är grunderna i att skapa en garderob som passar dina karriärmål. Du behöver inte en massa pengar för att dra bort det. Vara praktiskt. Många människor har möjlighet att klä sig som karriär stjärnor utan att dela ut tusentals dollar för att göra så. Du kan också.