O2s

Hur man skapar en punk jacket

Är din punkrock överklagande fortfarande ofullständig

Är din punkrock överklagande fortfarande ofullständig? Oroa dig inte, med detta projekt, kan du avsluta din totala överklagande. Det är så enkelt som att skapa en punk jacka. Så om du har en vanlig gammal jacka i garderoben, bättre ta tag i det och få det här projektet startade.

  • Hitta en bra jacka. Goda nyheter för dig. Du kan enkelt förvandla en jacka i en perfekt punk-ser en. Det finns inget mer behov för dig att göra några stygn eller som helst. Så för att starta detta projekt, leta efter den perfekta jackan för en punkrock förvandling. Om du synar en skinnjacka, kommer bara någon färg gör. Men om du kommer att arbeta på denim, kontrollera dess färg och tjocklek. Den denim ska vara mörk i färgen och det måste också vara robust och tjock.
  • Köp dubbar. Det finns olika storlekar av dubbar som marknaden erbjuder. Välj storlek som bäst matchar den design som du har i åtanke. Välj även dubbar som lätt kan skruvas på utan användning av något specialverktyg. På så sätt kommer processen att fästa dem på jackan vara en barnlek för dig.
  • Lägg ut jackan. Tänk på hur du vill att reglarna ska visas på jackan. Använd din kreativitet och fantasi för denna fråga. Men se till att placeringen av dubbarna inte kommer att göra punk jackan obekvämt för dig att bära. Sedan markerar jackan på platser där reglarna måste gå. För svart läder, är det en bra idé att markera platserna med en maskeringstejp.
  • Skruva bultarna. Skär igenom jackans tyg där reglarna kommer att gå. Använd en vass mattkniv för att hjälpa dig i detta ärende. Tänk att skära bara en liten slits bara rätt att tvinga stud slut att passera genom den. Men om du gör slitsen på en denim tyg, fast insidan av jackan med silvertejp. Detta kommer att hjälpa att tyget inte striden över tiden. Därefter, tryck dubbar i varje hål och skruva reglarna i.
  • Tillsätt flera patchar. Välj från ett brett utbud av patchar för att slutföra utseendet på din punk jackan. Detta beror på din personliga stil. Alternativen omfattar band logotyper och patchar anarki. Använd superlim för att fästa plåstren på läder. Å andra sidan, sy dem i när den är sammankopplad till en jeansjacka. Du kan också sy de valda fläckar på läder. Men notera att det kan vara väldigt tufft för dig. Få en specialiserad nål för att sy läder för att hjälpa dig med denna process.
  • Ansök finputsning. Använd akryl pennor för att lägga till mer design på din jacka. Detta kan måla mönster eller ord som talar om din personlighet. Andra alternativ för att avsluta punk jackan inkluderar kedjor, knappar, säkerhetsnålar, och andra detaljer. Du kan använda så mycket knappar du önskar, så länge som det stödjer en god idé. Men begränsa användningen av kedjor för din komfort.


Hur man skapar en punk jacket. Tillsätt flera patchar.
Hur man skapar en punk jacket. Tillsätt flera patchar.

Med din hemgjorda jacka, kommer din dröm punk rock look redan vara klar. Så visa världen vad du fick och sprida budskapet du vill dela.