O2s

Hur man skapar en utmärkt djup behandling konditionering hår

Djup konditionering hår behandling är en lyx som inte alla har råd. Om du vill ge ditt hår lite särskild uppmärksamhet men inte har råd att betala den prislapp som kommer med de flesta djupa produkter konditionering hår, här är hur du kan göra din egen behandling av ingredienser som finns hemma.

Hur man skapar en utmärkt djup behandling konditionering hår. Om du vill använda din hemgjorda djup behandling konditionering hår.
Hur man skapar en utmärkt djup behandling konditionering hår. Om du vill använda din hemgjorda djup behandling konditionering hår.

  1. Base. Basen för ditt hår behandling är enkel balsam. Varje billig balsam kan användas för basen. Kom ihåg att regelbunden balsam har redan några egenskaper som kommer att mjukna och gör håret mjukare. Det enda som återstår för dig att göra är att lägga in några fler viktiga ingredienser som kommer att göra de mjukgörande egenskaperna hos basen balsam mer kraftfull. En av de bästa balsam som du kan använda som bas för din hemgjorda hår behandling är Suave, eftersom det är billigt och ganska skonsam mot håret. Om du använder andra hårbalsam, dock kan dessa även användas som bas.
  2. Leave-in balsam. Nästa, ta lite leave-in balsam och kombinera det med lika belopp med en djup konditionering hår produkt. Placera dessa i en liten kopp och använda fingrarna för att grundligt kombinera de två ingredienserna. Efteråt, ta kopp inpackning och leave-in balsam och kombinera det med lika delar basen balsam. Detta innebär att du kommer att ha tre typer av balsam arbetar tillsammans i håret behandling.
  3. Naturliga oljor. För att öka styrkan av ledigheten-ion balsam och de djupa konditionering hårvårdsprodukter, måste du lägga in en tesked kokosolja och en tesked olivolja. När du använder produkten, kan du lägga till eller dra ifrån mängden olja du använder. Om formeln är för fet för ditt hår, kan du lägga till tre fjärdedelar av varje typ av olja, medan personer med längre hår kan behöva lägga till en och en halv tesked av varje typ av olja. Använd en mixer för att grundligt blanda olja i balsam.
  4. Fragrance. Alternativt kan du lägga till speciella dofter i ditt djupa konditionering hårvårdsprodukter genom att tillsätta några droppar av eteriska oljor. Sandelträ är en bra bas doft som kommer att belysa doften av ditt schampo. Kontrollera dock att du endast lägga till en eller två droppe av eterisk olja så att det inte kommer att göra djupa konditionering hår behandling för fet.
  5. Förvaring. När alla ingredienser har kombinerats ihop, placera den i en liten glasburk. De bästa behållare för balsam gör att du kan skaka balsam varje gång i en stund att få ihop ingredienserna, eftersom oljan kommer ibland åtskilda från resten av ingredienserna och flyta ovanpå. Om detta händer, rör om eller skaka flaskan väl.

Om du vill använda din hemgjorda djup behandling konditionering hår

Om du vill använda din hemgjorda djup behandling konditionering hår, bara tillämpa den på ditt hår och låta produkten mjuka upp håret i fem till femton minuter. Efteråt, skölj med varmt vatten tills håret är ordentligt rengjorda. Pat håret med en mjuk handduk och låt lufttorka.