O2s

Hur man skapar garn fläta hårförlängningar

Flätning är ett sätt att lägga tillägg till ditt hår

Flätning är ett sätt att lägga tillägg till ditt hår. Genom nypa fläta, kan du lägga till olika typer av hårförlängningar. Detta kan innefatta garn, snöre, band, och även naturliga eller syntetiskt hår. Skapa garn fläta hårförlängningar kräver övning och tålamod, men. Du kanske inte få det perfekt första gången, men med tillräckligt med tid, kan du få ditt hår ser längre och bättre med garn extensions.

Vad du behöver:

  • Kam
  • Hårklämmor
  • Garn
  • Sax
  • Band, pärlor, andra håraccessoarer

Hur man skapar garn fläta hårförlängningar. Separata delar av håret.
Hur man skapar garn fläta hårförlängningar. Separata delar av håret.

Förtvätt garnet. Vissa garner krympa efter att bli blöt, så det blir en bra idé att i förväg tvätta garnet innan du använder dessa som hårförlängningar. Detta sätt, även när du tvättar håret, kommer garnet inte börja krympa och dra ditt hår. Du kan använda olika färgade garner, även om det är bäst att du använder en som accentuerar den naturliga färgen på ditt hår.

Separata delar av håret. Använd kammen för att separera små delar av håret där du kommer att använda garn extensions. Du kommer att behöva arbeta på ett avsnitt i taget, så det blir lättare om du kan klippa det omgivande håret så att dessa inte kommer i vägen.

Klipp garnet. Skär två stycken av garn

Klipp garnet. Klipp två bitar av garn. Man bör vara dubbelt så lång som den andra. Du kommer då att behöva knut kortare bit på den exakta mittpunkten av den längre stycke, så att det finns tre delar som hänger ner från knuten.

Fläta garnet i håret

Fläta garnet i håret. Håll garnet vid knuten, slip knut änden bakom den del av håret du ska fläta. Fläta garnet tillsammans med ditt hår, placera en längd av garn för varje sträng av flätan. Fortsätt fläta även om du får slut på håret att fläta-helt enkelt fortsätta fläta garn. Knyt en knut i botten när du är klar fläta.

Braid andra avsnitt. Upprepa instruktionerna på övriga delar av håret, var noga med att separera håret en sektion i taget. Se till att inte fläta för hårt, eftersom förkrympt garn kan fortsätta att krympa och kan dra på ditt hår, orsakar skador.

Flätning är ett sätt att lägga tillägg till ditt hår. Fläta garnet i håret.
Flätning är ett sätt att lägga tillägg till ditt hår. Fläta garnet i håret.

Lägg dekorationer. Du kan lägga pärlor, klämmor eller andra tillbehör hår till garn flätor för att hjälpa accentuera din look.

Garn hårförlängningar är tvättbara

Garn hårförlängningar är tvättbara, och du kan tvätta håret så ofta du vill. Du kan schampo som du normalt gör, men kom ihåg att använda icke-mineralbaserade produkter, eftersom dessa kan orsaka garnet att upplösas. Istället bör du använda vegetabiliska schampo för att rengöra ditt hår.

Fläta håret med garn extensions tar ungefär en halv dag (ca 10 timmar) så du kommer att behöva en hel del tålamod och fri tid på din hand. Du kommer oftast att fläta ett hundratal små sektioner för garnet bredd att se proportionell till hår sektionerna. Om du kan få någon att hjälpa dig, då blir det lättare att fläta håret.