O2s

Hur man uppgraderar en airsoft AEG

Krigsspel entusiaster använder kopior av hög effekt gevär eller sida pistoler arm för att slå motståndarna på slagfältet. Dessa kopior är känd som en AEG eller Automatic Electric Gun som ser exakt ut som the real thing förutom att det skjuter pellets istället för riktiga kulor. AEG är det vapen i valet för de flesta airsoft entusiaster eftersom det är lätt att uppgradera för att prestera bättre än det ursprungliga tillståndet den köptes. Den använder en elektrisk motor som komprimerar och släpper kolven att driva pellets och det drivs av en Ni-Cad batteri. Om du vill äga en AEG för att delta i krig spel eller bara ha en för att skjuta som en hobby, kan du köpa en standardmodell och uppgradera de olika delarna för att göra det bättre.

  • Batteriet. De flesta AEGs när köpt kommer med en medioker Ni-Cad batteri. Eftersom det kommer att bli en lågspänningsbatteri AEG övergripande resultat kommer att vara låg. Du kommer inte att kunna träffa mål som är alltför långt från dig och eldhastigheten eller ROF blir långsammare. Det finns batterier för AEG som har olika spänningsutgångar. Du kan inte få högsta utspänningen direkt till din AEG såvida du uppgraderar varje komponent. Om du lägger i en hög effekt batteri på AEG du kan skada några av de delar, eftersom de inte kommer att kunna hantera den extra kraft. Du kan börja med ett batteri som har en något högre effekt än den du har på din AEG om du inte är bråttom att ändra varje komponent.
  • Gears Upgrade. AEG: s Växellådan innehåller tre växlar, vilka är de koniska, cylindriska och sektor kugghjul. Dessa är de viktigaste delarna av en AEG s mekanismen, eftersom växlarna framdriva pelletarna ut från gevär eller pistol. Du kan få högre kvalitet kugghjul som är tillverkade av härdat aluminium eller legerat material. Det rekommenderas att du ändrar alla tre växlar med samma typ av material så att det håller längre och presterar bättre. Kombinera olika material kanske möjligt, men de kan göra skada på andra typer redskap. När du ändrar växlarna på din AEG måste du byta växellådan och bussningarna för att tillgodose de högre kvalitet redskap. Ändra plastbussningarna som medföljde standard AEG med större metall bussningar. Du behöver en växellåda fall som kommer att rymma större bussningar på din AEG.
  • Piston uppgradering. AEG: s kolven tar på en hel del stress när avfyras gevär eller pistol. Detta är den komponent som komprimerar luften i cylindern och skjuter pelleten ut ur cylindern. Du kan byta ut kolven på dig AEG med en bättre en att öka eldhastighet och avståndet den kan driva pellets. Kolvhuvudet används för att täta den komprimerade luft som skapas i cylindern. En bättre tätning ger din AEG en bättre utgång. Kolv-och kolvhuvudet är tillgängliga i olika material såsom teflon, titan eller polykarbonat. Dessa material kan hantera trycket av en högpresterande AEG och de håller längre.
  • Motor uppgradering. En motor uppgradering på din AEG kommer att ge dig en högre makt och kan omfatta mer distans samtidigt som dess makt för att nå målet exakt. Det finns korta och långa momentmotorer som tillgodoser olika typer av AEGs. Du måste ta reda på vilken som kan användas på din typ av AEG. Du kan få mer vridmoment och hastighet om en högre produktion motor kombineras med högre dragfjädrar.

Hur man uppgraderar en airsoft AEG. Batteriet.
Hur man uppgraderar en airsoft AEG. Batteriet.

AEG du köper kommer med lager delar som du senare kan uppgradera. Det finns flera delar som du kan uppgradera på din AEG men vissa delar passar endast på vissa AEG modeller. Du måste hitta rätt reservdelar för din typ av AEG.