O2s

Hur man väljer arbete stövlar

Även om de ser alla samma

Även om de alla ser likadana ut, arbete stövlar skiljer på vissa sätt. I själva verket beror den typ av arbete stövlar du bör välja i allmänhet på jobbet och bransch du är i. Fortfarande finns det generella guider du kan tänka på när man letar efter ett par arbete stövlar. Här är de.

  • Tänk på material som används. För att garantera hållbarhet, är arbete stövlar gjorda tunga material. Läder och nylon-mesh kombination, till exempel, används i många arbete stövlar. Bäst för varmt väder, kombination stövlar är bekväma och andas. De är också lätta, vilket är en extra överklagande. Den enda nackdelen är att kombinationen stövlar är mindre vattentät. Fullnarvskinn används också för stövlar. Fullnarvigt läder stövlar är perfekta för jobb som utsätts för svåra förhållanden eftersom de är mycket hållbara. Till skillnad kombination stövlar, fullnarvigt läder stövlar är vattentäta. Men de är inte så andas och lätt.
  • Välj stövlar med tätskikt kvaliteter. Att hålla fötterna alltid torra, plocka stövlar som har vattentäta egenskaper. Du kan till exempel välja stövlar med vattentäta foder som skyddar dina fötter från vatten och hålla fötterna torra från svett. Andra stövlar är också tillverkade av vattentätt läder. Denna läder har silikonbeläggning som fungerar som vattenbarriär.
  • Ta del av byggprocessen. Boot byggprocessen har betydelse för hållbarhet och livslängd, så se till att stövlar som du väljer genomgick rätt byggprocessen. Två av de vanligaste byggmetoder är sy fast och cement. I sy fast är boot övre delen säkert sydd till yttersulan. Denna metod ger hållbara stövlar och tillåter resoling. Cement konstruktion, å andra sidan, innebär limning den övre delen till yttersulan. Jämfört med sy fast metod är cement billigare, men priset omvänt påverkar hållbarheten.
  • Ta en närmare titt på funktionerna. Det är viktigt att få stövlar med funktioner som är lämpliga för den typ av arbete du har. Om du kommer att arbeta utanför under vintermånaderna, kan du få ett par stövlar med isolering funktionen. Dessa typer av stövlar kommer att skydda dina fötter från kyla och skador vinter. Om du kommer att vara i högriskområden jobb situationer kan du få stålhätta och elektrisk ofarliga skyddade stövlar. Om ditt jobb kräver att du gå på oljiga och vattnig ytor, få halksäker stövlar.
  • Välj stövlar med rätt passform. För att säkerställa komfort under arbetet, se till att få stövlar som perfekt passar. De bör ha rymlig tå område och rymmer tjocka strumpor. Aldrig köpa stövlar utan att försöka dem. Gå med dem, springa med dem, eller vifta fötterna i dem för att se till att de är bekväma och välsittande. När du köper, kommer det att hjälpa om du tar strumpor du vanligtvis bära på jobbet för att få stövlar med rätt passform.

Hur man väljer arbete stövlar. Tänk på material som används.
Hur man väljer arbete stövlar. Tänk på material som används.

Du kommer att behöva spendera några hundra dollar för en bra och märkesvaror par stövlar, men du kan också välja att köpa stövlar värda mindre än så. Men som med allt, du får vad du betalar för. Så om du vill ha ett par stövlar som kommer att se massor av år, överväga att köpa den dyrare par.