O2s

Hur man väljer basket sneakers

Spelar du basket

Spelar du basket? Om du gör, då måste du veta hur viktigt det är att ha rätt par basket sneakers när du spelar på banan. Inte lyssna på de människor som säger att det är talang som gör en spelare bra och inte skorna. Om du skulle fråga någon av dessa NBA-spelare för att arbeta sin magi på banan med en slip-on skor, skulle de säkert ha tvivel om din kunskap om spelet. Här är några tips som du måste tänka på innan du köper basketskor.

Hur man väljer basket sneakers. Rätt par skor är rätt storlek.
Hur man väljer basket sneakers. Rätt par skor är rätt storlek.

  1. Rätt par skor är rätt storlek. Även om vi inte har bekvämligheten av våra professionella basketspelare att ha skräddarsydda skor, måste vi köpa en som är väldigt bekvämt att flytta runt i. Bollen i hälarna ska inte glida i skorna. De tårna bör ha tillräckligt med utrymme för att vicka men inte för mycket utrymme att det kommer att glida från sida till sida. Det ska också vara lätt att böja på bollen nära tårna eftersom inskränkning i denna del av skorna kan minska din förmåga att köra snabbare när du sprint.
  2. Bestäm vilken typ av sko skär du känner stor hjälp när du spelar spelet. Som en av Chuck Taylors höga topp skor design, ger det bra stöd på vristerna. Det ger dig självförtroende att när du hoppar så högt du kan, du kommer att landa på en väl underbyggd fotled eftersom det sista en spelare behöver är en trasig fotled.
  3. Laces är mycket bättre att hålla fötterna på plats än blixtlås eller clip-on. Traditionen med skosnören på skor uppfanns för mycket samma skäl basketspelare behöver dem, de kommer att hålla dina fötter bättre. När du gör snäva svängar, hopp och faller på någon annans fot, vill du inte ha skor som gör att dina fötter att röra sig. Din fot ska alltid vara på plats för att undvika att falla på ditt huvud. De LeBron Zoom VI Låg Mäns basketskor, har stor dragkraft, stöd och kudde. Detta är speciellt bra för snabbrörliga spelare gillar basket ikonen.
  4. Ett par skor kan kosta från 40€ - 115€ vilket innebär att du måste köpa en som kan pågå en lång tid. För män Reebok Rbk Skopor III gör det perfekt. Med sina läder överdelar och perfekt formad innersulan, kommer det definitivt göra processen kort med intensiv böjning och tryck. Vikten av att ha överdelar av läder är det har mer hållbarhet under bibehållande av en mycket flexibel struktur. Och eftersom vi har nämnt priset, bör det vara en rimlig. Köpa mycket dyra skor kanske inte perfekt men att köpa väldigt billiga sådana kan bara kosta dig ett annat par eftersom billiga skor är ökända för att ha låg kvalitet. Om du verkligen vill spara på pengar och sedan köpa rabatterade skor. Dessa skor kommer också i barnens storlekar.

Att välja ett par passande basket sneakers kan bestämmas genom storleken, typ, typ, hållbarhet och kostnad, men den viktigaste indikatorn för rätt skor beror på dig. Din inställning är viktigare och dessa tips är bara riktlinjer som du kan följa.