O2s

Hur man väljer behållare kläder lagring

Ordentliga kläder lagring inte bara hjälpa dig att spara utrymme

Ordentliga kläder lagring inte bara hjälpa dig att spara utrymme, men främjar en mer organiserad och utan krångel dressing. Ta tag i tillbehör du vill ha i sista minuten, utan att köra sent för ett parti eller ett möte. Eller vid svarvning av säsongen, lätt ta ut vinterkläder och skjut sommarklänningar i lager. För varje typ av kläder, det är en idealisk förvaringsbehållare som kommer att hålla dina kläder poster ren, i nyskick, organiserad och lättillgängligt.

Här är några kläder lagring idéer för dig:

  • Strumpor. Köp en plast avdelare fack. Hitta en som kan passa in i din strumpa låda. Rulla och placera strumpor i varje kub utrymme. Ordna dem efter färg eller storlek, separera de tjocka dem från de vanliga strumpor. Detta kommer att göra det enkelt att greppa paret du behöver för dagen.
  • Skor. Använd påsar tyg skor för att lagra dina skor i och placera dem i genomskinliga plast skokartonger. Detta kommer att skydda dem från damm och eventuella temperaturförändringar i garderoben skadar inte de med läder material. Dessutom är det bra att placera små paket av kiselgel med skor under förvaring för att förhindra att fukt.
  • Underkläder. Hämta ett stort system avdelare lagring för underkläder och daglig underkläder. Undvik väsen och röran genom att hålla trosor, bh, trosor och undertröjor sorterade i bestämda delar.
  • Tröjor. Undvik att placera dem i galgar, även om du täcker upp dem i plast. För att undvika sträckning eller misshaping, lagra dina tröjor i klara och grunda plastbackar. Eller så kan du vika dem snyggt och placera dem i tjocka plastpåsar.
  • Jackor. För stora och skrymmande vinterkläder, använda plast förvaringspåsar som kan dammsugas eller tömmas. Vacuum förvaringspåsar kommer att skydda din vinterutrustning från fukt, mögel och nattfjärilar. Vacuum lagring väskor, kompression eller lufttäta påsar finns nu kommersiellt tillgängliga.
  • Hattar och halsdukar. Få hatt lådor för förvaring hattar, väskor och halsdukar. Hat lådor är oftast skrymmande men också kommer i charmiga former och färger eller utskrifter. Låt dessa tjänar en extra estetisk syfte till ditt rum, särskilt om du har en dörr mindre garderob.
  • Enstaka klänningar. Använd påsar tyg plagg för din Högtidskläder samling. Dessa sällan använda enstaka klänningar måste förvaras på rätt sätt för att undvika damm byggs upp och förhindra att obehagliga lukten utvecklas från lager. Välj påsen tyg plagget med ett blixtlås och se till att den är tillräckligt lång för att rymma den långa klänningen eller byxor.
  • Märkning. För enkel åtkomst till varje objekt, märka varje behållare. Om du känner för det, sätta bilder på de poster utanför lagringsbehållare. På så sätt, när du behöver ta dem ur lager, kommer du inte gå igenom prövning av nyfikna var en öppen bara att hitta rätt container påse.


Hur man väljer behållare kläder lagring. Hattar och halsdukar.
Hur man väljer behållare kläder lagring. Hattar och halsdukar.

Förutom fördelarna med organisation och platsbesparande kommer ordentliga kläder lagring förhindra skador på plagg och accessoarer, som sträcker sig dess livslängd från nya till årgång utan fula spår av slitage.