O2s

Hur man väljer en outfit

Vad ska jag ha idag? Detta är en välbekant uttalande alldeles särskilt bland kvinnor. Att hitta rätt kläder verkar vara en svår uppgift. Att sätta ihop en outfit är inte så svårt som det verkar, men. Du behöver bara att erkänna de grundläggande överväganden.

  1. När man bestämmer vilken outfit att bära, är det första du behöver tänka på händelsen eller den typ av tillfälle du ska. Kommer det att vara en utomhus händelse, ett bröllop eller ett företag insamling?
  2. Det andra, måste du veta de möjliga färg motiv som krävs för tillfället. Detta är speciellt sant för temafester och bröllop.
  3. Överväg alla alternativ du har i din garderob, i åtanke de första två punkterna ovan. Om detta är en mycket speciell händelse, kanske du vill överväga att köpa en ny outfit eller har det skräddarsydda.

Hur man väljer en outfit. Till exempel om du har en päronformad figur.
Hur man väljer en outfit. Till exempel om du har en päronformad figur.

Efter att du har övervägt de tre alternativen ovan, kan du begränsa dina val till de kläder som du tycker passar tillfället och den stil som du kommer att vara mest bekväm glider in.

Proportioner. Flesta av oss inte har perfekt kropp proportioner, och det är normalt. Tvinga inte dig själv att bära de senaste trenderna inom mode, de som du kan hitta i sidorna av modetidningar. Du kan sluta att bli arresterad av mode polisen. Den rätta tekniken i att plocka en outfit är att känna din kropp forma och skapa den rätta illusionen av att vara välväxt. Detta är vad du kallar dressing att komplettera din kroppsform.

Till exempel om du har en päronformad figur

Till exempel om du har en päronformad figur, är din underkropp proportionellt bredare än överkroppen. Du bör undvika kläder som drar till sig uppmärksamhet till höfterna som toppar och blusar som vilar direkt på din midja. Skifta uppmärksamheten till andra delar av kroppen, och lägga till några tillbehör för att komplettera din look. Nu, om du har en rak kroppsform, kan du visa upp dina magra ben. Du kan bära kjolar och klänningar för att lyfta fram de bästa egenskaperna hos din kropp. För vissa kvinnor, gör en rund kropp siffra dem att känna sig otrygga, med välformade höfter du kan bära tunikor med smala remmar som tillbehör.

Komfort. Oavsett klädsel du väljer

Komfort. Oavsett klädsel du väljer. Tillbehör. Använd tillbehör med stil.
Komfort. Oavsett klädsel du väljer. Tillbehör. Använd tillbehör med stil.

Komfort. Oavsett klädsel du väljer, är antalet en övervägande komfort. Om du har valt en outfit som gör att du känner dig obekväm hela natten, kommer du inte att kunna njuta av dig själv. Bära något som gör att du känner dig avslappnad och bekväm i din kropp.

Tillbehör. Använd tillbehör med stil

Tillbehör. Använd tillbehör med stil. Det bästa sättet att jazz upp en outfit är att shoppa. Med rätt tillbehör, kan en enkel outfit lägga gnista till ditt totala utseende.

Var djärv. Det är aldrig fel att vara djärva eller experimentera med din klädstil. Dock väljer ett mer lämpligt tillfälle att göra det. När du är osäker, kan du aldrig gå fel med att plocka den grundläggande grejer. Den enkla svart klänning i din garderob, matchas med rätt tillbehör, kan få dig att känna stilfullt och elegant.

Tänk på att du inte behöver överensstämma med vad det senaste modet dikterar. Så länge du är bekväm med vad du har på dig, du kommer att bli en vinnare.