O2s

Hur man väljer en sport camp

Varje år måste du välja den bästa sport lägret att skicka ditt barn till. Detta kan inte vara så lätt som du tror. Du måste överväga en massa saker innan du skickar ditt barn någonstans. Naturligtvis måste du överväga intressen ditt barn när du väljer en sport läger. Bortsett från detta, måste du se till att ditt barn kommer att vara säkra och lära sig mycket av upplevelsen. När allt, du spenderar inte alla pengar för ingenting.

Hur man väljer en sport camp. Rådgör med ditt barn.
Hur man väljer en sport camp. Rådgör med ditt barn.

Här är några av de tips som du kan använda när du väljer en sport läger för ditt barn:

  1. Rådgör med ditt barn. Eftersom ditt barn är den som kommer att delta i lägret, är det bäst att diskutera vilken typ av läger att välja. Det finns idrottsläger som koncentrerar sig på en enda sport och det finns de som har olika aktiviteter där ditt barn kan lära sig olika typer av sporter. Fråga dina barn om det finns några särskilda sporter som de vill utmärka i. På så sätt kan de utveckla sina färdigheter och tillbringa sin semester med andra barn som har samma intressen som de gör.
  2. Kontrollera tillgängliga läger. När du har beslutat om ett läger som ditt barn vill delta, forskning om de olika alternativ som du har. Det är tillrådligt att förteckna de olika val som du har och jämföra för-och nackdelar för varje läger. Några av de saker att titta efter är anläggningarna, rykte och pris. En av de webbplatser som du kan kolla in för att hjälpa dig att hitta läger är www.kidscamps.com. Här hittar du bostäder läger, sport dag läger, akademiska läger, läger äventyr, läger simma, ishockey läger och olika Idrottsläger.
  3. Fråga. När du redan har en lista över möjliga läger som ditt barn kan delta, är nästa sak att göra förfrågan. Ring lägret och be dem några frågor som berör dig. Några saker som du kan ställa är reducerade skattesatser, färdigheter lägret rådgivare, en del av de aktiviteter som kommer att hållas, kommer åldersgrupp av barn som går lägret, exklusiva flickor eller pojkar lägret etc. gör detta gör det lättare för dig att välja ett läger för ditt barn.
  4. Besök lägret. Om du har tillräckligt med tid, kan du gå och besöka lägret för att se några av sina anläggningar. De flesta läger kommer säkert gärna tour du runt lägret grunderna och informera er om några av de läger aktiviteter som ditt barn kommer delta i. Detta är en möjlighet för dig att se lägret, inte bara i bilder eller på en webbplats.

Dessa är de tips som du kan använda så att du kan välja en sport läger för ditt barn. Innan du gör din slutgiltiga beslutet, se till att rådfråga ditt barn. Det viktiga att komma ihåg är att ditt barn kan ha roligt och lära sig om sporten. En annan sak att komma ihåg är att kontrollera lägrets ackreditering så att du är säker på ditt barns säkerhet.