O2s

Hur man väljer en stil av hatten

Bära de nyaste och trendigaste kläder och accessoarer inte nödvändigtvis översätta till en fantastisk mode uttalande. Mest mode guruer kommer att säga att vara på modet är inte ett direkt resultat av vad du bär, men hur du bär den, och om det passar din personlighet. Med så många mode valmöjligheter, kvinnor normalt inte kommer att ha ett problem ser fabulous. Män, å andra sidan, har mycket begränsad mode alternativ att välja mellan. Ändå kan man öka sin mode prestige genom en enkel men viktig tillbehör såsom en hatt. En man kan alltid fylla på ett enkelt ensemble med en fantastisk ser hatten och kommer att se ut som en kändis rätt av omslagen av GQ magazine. Välja en hatt stil som passar din personlighet och stil är ganska lätt. Allt du behöver är en spegel och ett fåtal personer för att ge dig den uppmuntran du behöver.

Hur man väljer en stil av hatten. Ta del av din garderob.
Hur man väljer en stil av hatten. Ta del av din garderob.

  1. Titta i spegeln. Innan du börjar söka och pröva på de olika hattar du kan hitta i en klädaffär, bör du undersöka dig själv noggrant genom att ta en noggrann gåskarl på dig själv i spegeln. Ta del av storleken och formen på huvudet, längden och tjockleken på ditt hår, och bygga om din kropp. Dessa kommer all materia i att välja den perfekta hatten stil för dig. Till exempel, säga att du märker att ditt huvud är rund och din kropp är smal. De flesta människor kommer alltid att märka rundhet i huvudet. Om du väljer och bära en hatt med ett mycket smalt brätte, kommer du definitivt ha ögon att fokusera på hur runda huvudet är. Tekniken att välja en hatt är att när du bär den, är alla dina fysiska brister maskeras och att du ser bra ut i sin helhet.
  2. Ta del av din garderob. Mössan du väljer att bära bör vara i linje med de kläder du bär. Du vill inte vara klädd i en 10 hatt gallon cowboy iklädd en Armani-kostym. Du bör tänka på din totala kläder tema. Till exempel, om du bär en smart casual eller semi-formell ensemble, kan en fedora hatt vara lämpligt och det kan även göra underverk för din totala utseende. Å andra sidan, om du bär bara en vanlig skjorta och jeans, då en keps kan vara det bästa valet för dig.
  3. Se hur det ser ut på dig. När du bestämmer din övergripande tema, börja shoppa. Gå till flera butiker som säljer olika hatt stilar. Detta ger dig möjlighet att ha många val i stilar. När du har kort-noterade några hattar, prova dem. Köp inte något hat utan försöker det på och gå runt att bära det. En hatt, oavsett stil, bör passa och vara bekväm på huvudet. Om möjligt, ta med en vän eller två för att hjälpa dig att avgöra. De mer positiva yttranden du kan få, desto bättre.

De bästa valen för hattar är beroende av övergripande tema och komfort

De bästa valen för hattar är beroende av övergripande tema och komfort. Dessa bör vara högsta prioritet. När du handlar, kom ihåg att alltid kontrollera återvändande av butiken. I detta fall kanske du kunna återvända hatten när du ser senare att det inte passar dig alls.