O2s

Hur man väljer naturliga läppbalsam: läppvård

Få tips för att hitta en organisk läppbalsam

Med alla de rapporter beläggningsarbeten om kemikalier i våra vatten, producera och köttprodukter, är det inte konstigt att ny forskning görs på kosmetika marknaden också. Över 60% av vad vi lägger på vår hud blir absorberas och reser rätt till vårt blodomlopp, så bör ingredienserna vara en viktig faktor när du handlar.

En förbisedd ofta, men potentiellt farlig produkt, är vanligt läppbalsam. Läppbalsam håller dina läppar från chapping, smakar bra, men beroende på märke du använder, kan innehålla ingredienser som leder till många typer av cancer. Därför använder ekologiska läppbalsam är ett hälsosamt alternativ för läppvård. Om du lider av torra och nariga läppar, ska du titta in med en naturlig läpp fuktighetskräm. Här är en lista över läppbalsam som är naturliga och mest fördelaktigt för dig också.

 • Burts Bees är en av de mest kända naturliga beslutsfattare läppbalsam runt. Deras klassiska bivax läppbalsam kan hittas i butiker över hela USA och hela världen. Biten av pepparmynta i formeln ger dina läppar en fin kylning pirra när du först använda det, bara lägga till dess popularitet. Vi får inte glömma de andra läppen godsaker som Burts Bees gör, såsom deras Lifeguard primaa Lip Balm, fruktsmak läppglans, och Shimmers Lip för bara en aning färg.
 • Eco läppar unik samling av olika läppbalsam är tillverkad av ekologiska ingredienser. Om du är den sportiga typen, kan du köpa läppbalsam med en fastsatt klämma eller en neopren hållare för att hålla ditt skydd nära till hands. Med klassisk, bivax-fri, läkemedel, hampa, och SPF-drivna salvor, kan vem som helst lätt hitta en som passar hans eller hennes livsstil.
 • Juice Beauty brast på kosmetika scenen bara några år sedan, men de har fått ett enormt efter på bara en kort tid. Deras organiska SPF 15 mineral-tonade läpp moisturizers har en lätt fruktig smak och fungerar med alla hudtoner. Om du letar efter solskydd, och en antydan till smak och färg, har Juice Beauty vad du behöver.
 • Merry hempsters "hela samling av läpprodukter är tillverkad av ekologisk hampfrö olja. Deras klassiska hampa läppbalsam finns i fem olika smaker och deras SPF versionen har fyra andra unika smaker också. För uber-eco folk där ute, de har även en vegan balsam hampa läpp med fyra smaker. Att vara djurvänlig och fukt-kunniga har aldrig varit enklare. Om du är lite osäker på hur din hud reagerar på hampa eller du bara inte säker på om du kommer att gilla smaken eller texturen, med hjälp av någon av dessa läppbalsam är det bästa sättet att experimentera.
 • Beeswork fem läckra läppbalsam smaker görs också med helt naturliga ingredienser, inklusive bivax, jojobaolja och vitamin E. Varje smak har en blandning av naturliga oljor som kan hjälpa till att bota Vad fattas dina trötta läppar. Fukt och skydd? Gå med Red Mandarin Peel. Fick en förkylning eller bege sig in extrema vädret? Använd Eucalyptus versionen. Huvudvärk eller solbränna? Lavendel kan hjälpa till med det. Behöver en fin smak och lite bortskämd? Räckvidd för Vanilla Mint. Sist men inte minst, om du letar efter fukt och en antydan av färg, prova deras nya Red Roses Lip Rouge.
 • Aveda är det mest populära exklusiva, miljöinriktat varumärke. Promenad genom gallerian, jag är säker på att du har sett en av deras butiker och varit frestad att våga inuti. Även om de har en stor samling av läpp kosmetika, såsom glans, glasyr, crème, och skir nyans, är deras klassiska läppbalsam inte föras över. Kallade Lip Saver SPF 15, ger namnet även dig en känsla av att dina läppar kommer att räddas från allt det onda som de stöter på.
 • The Body Shop är den andra populära naturliga märke som du kan lätt hitta i gallerior runt om i världen. De har ett fantastiskt varierat utbud när det gäller att ta hand om dina läppar. Om du behöver SPF skydd, kan du välja från en C-vitamin-eller vitamin E-förstärkt balsam. På den mycket naturliga sidan av spektrumet, kan du hitta ett balsam hampa läpp, liksom en kakaosmör ena, och ett läppbalsam vars intäkter går till National Domestic Violence Hotline. Om du vill ha lite mer smak på dina läppar, kan du enkelt välja från deras samling av elva läppbalsam och smör. Om smaken är din grej, då du kommer ha några problem att hitta ett läppbalsam som är precis rätt för dig.
 • Dr Bronner s är känd för sina 18-använda ekologiska flytande tvål. Om detta faktum har redan fångat ditt intresse, då deras andra produktlinje, Sun Dog Magic, kommer att vara av intresse och eftersom de bär fyra läckra ekologiska läppbalsam. Certifierade ekologiska smaker - apelsin ingefära, pepparmynta, citron lime, och "naken" - ger dig allt dina läppar behöver med endast ett fåtal ingredienser allt förpackat i ett organiskt läppbalsam.
 • Frukt & Passion är ett varumärke från Kanada som börjar göra ett stort intryck i Europa. Deras naturliga läpp smör är ett utmärkt sätt att njuta av deras fantastiska produkter utan att spendera en arm och ett ben. Varje nyans har en ren färg glans och en viss ingrediens som hjälper dig rehydrate, regenerera, knubbig, lugna, eller bara hålla ut de där irriterande UV-strålar.
 • Kiss My Face är en stor aktör på den all-naturliga kosmetika marknaden. Från schampo och balsam till tandkräm, deodorant och läppbalsam, dessa folks är "överdrivet naturligt." De såg till att täcka alla baser när det kommer till läppen skydd: SPF 15, god smak, bra pris, och en mängd val.
 • Du kanske aldrig har hört talas om Shea terra organiska, men de är värda att kolla in. I läppbalsam avdelningen, har de fyra smaker annorlunda än någon listas andra märken. Tillverkad av 25% sheasmör, gyllene bivax, virgin kokosolja crème olja, vitamin E, och alla naturliga smaker, dessa läppbalsam är välsmakande och kalori-fri (de använder naturliga sötningsmedel), också.

Hur man väljer naturliga läppbalsam: läppvård. Du kanske aldrig har hört talas om Shea terra organiska.
Hur man väljer naturliga läppbalsam: läppvård. Du kanske aldrig har hört talas om Shea terra organiska.

Med dessa tips läppvård, är du på väg att välja en naturlig läpp fuktighetskräm.