O2s

Hur man vandra djävulens punchbowl

Djävulens Punchbowl är ett av de mest populära natursköna platser i Los Angeles County område där Angeles Natural Forest ligger. För vandring aficionados har Djävulens Punchbowl Park en stor inledande spår, vilket kan ge dig en annan naturlig perspektiv. Det består ovanliga klippformationer grund geologisk aktivitet under århundradena. Detta beror på att det är en del av San Andreas och Punchbowl fel. Om du planerar en resa ned till detta svårfångade och gåtfulla bit av världen, så här är några steg för att hjälpa dig på vägen.

Redo din utrustning

Hur man vandra djävulens punchbowl. Forskning på området.
Hur man vandra djävulens punchbowl. Forskning på området.

Redo din utrustning. Innan du går direkt till denna sida och vandringar trail, kommer du först att bli klar i alla aspekter. Först och främst bör du ha bekväma kläder och stövlar som redan har brutits i. Du vill inte få blåsor under vandringen så undvik att använda helt nya stövlar. Självklart kommer du vill ha tunga mängder vatten eftersom leden inte riktigt ger tillräckligt skugga. Naturligtvis kommer detta att innebära att det vore klokt av dig att packa solskyddskräm för att skydda din hud, solglasögon, och en keps eller hatt. Packa snacks och en förändring av kläder. Om du planerar en övernattning sak, då du kommer att vilja ha ett tält och några verktyg matlagning packade också.

Forskning på området

Forskning på området. Innan gå ner dit, se till att kolla på de olika områdena i parken och leden som du kommer att vandra på. Det är bra att förbereda dig för olika risker och faror som finns i området. Kör en snabb sökning på Internet för att hitta olika webbplatser som kan förse dig med lite info om området. Djävulens punchbowl naturområde har en hemsida samt som är devils-punchbowl.com . Checka ut för mer info om området.

Kör ner till djävulens punchbowl naturområde

Kör ner till djävulens Punchbowl naturområde. Kom ihåg att kontrollera riktningar på Google Maps om hur man får till Djävulens Punchbowl naturområde. Skriv ut kartan om du måste. Om du inte har tillgång till, så allt du behöver göra är att komma på Antelope Valley motorvägen vid avfarten motorväg 14, som kallas Pearlblossom Highway. Detta gör du österut. Sväng höger så fort du når länet N6 eller Longview vägen. På denna väg, fortsätt framåt samtidigt följa skyltarna för att nå Djävulens Punchbowl naturområde. Gå vidare till den utsedda parkeringsplats.

Forskning på området. Kör ner till djävulens Punchbowl naturområde.
Forskning på området. Kör ner till djävulens Punchbowl naturområde.

Starta vandringen. Leden börjar vid den södra delen av parkeringsplatsen. Det kommer att finnas skyltar som leder dig till leden, som kallas Burkhart trail. Detta spår leder dig till kanten av Djävulens punchbowl. Fortsätt på stigen tills du når en gammal väg och passera någon form av gamla reservoaren. Du kommer då att nå en gaffel och ta den vänstra vägen leder dig österut till en annan gaffel. Ta den västra vägen och sedan den norra vägen att nå Djävulens stol förbise. Detta område kommer att ge dig en scenisk perspektiv av hela området.

För att komma tillbaka till parkeringsplatsen eller leden huvudet, måste du gå ut samma väg som du kom i. Tyvärr, är leden inte en loop så att du verkligen behöver gå tillbaka för att lämna området.