O2s

Hur packa en tankväska för en 6 - dagars motorcykel resa

Om du bara "tror" du behöver det, packa inte

Den motorcykel tank eller svans väska pikar dig, eftersom det vilar bredvid en hotande kulle av personliga saker - objekt som du vill ta på din planerade 6-dagars motorcykel resa. Men påsen har mycket begränsat utrymme och du kan klippa ner den hotande högen genom att packa smart, falsning med precision, och hitta dessa dolda fickor av rymden. Plus att du måste ta hänsyn till i vilken ordning du packa vad du slutligen väljer att ta.

Så här går. Tänk på att du vill packa så lite som möjligt . Börjar med tom påse (detta en åtgärderna 15 "lång x 10" bred x 10 "hög), packa följande i följande ordning:

Hur packa en tankväska för en 6 - dagars motorcykel resa. Vik platta två par shorts.
Hur packa en tankväska för en 6 - dagars motorcykel resa. Vik platta två par shorts.
  1. Vik platta två par shorts och ett par BLÅJEANS eller byxor till omkretsen dimensioner på insidan av påsen och lägg i botten av väskan.
  2. Vik platta fem toppar (antingen lång ärm eller kort ärm, beroende på din komfort nivå medan ridning) till samma omkrets dimensioner insidan av påsen och lägg ovanpå shorts och byxor. Om vikta så platt som möjligt, har du använt nu ungefär fyra inches av påsen. Vid det här laget har du inte ens fyllt halva påsen och du är redo för kläder behov. Vid slutet av varje dag, dra ut en ren topp att bära till middag, sedan använda upp nästa dag för ridning.
  3. Med ett par skor, stoppa en sko i varje kant, med ett par ridning strumpor ordentligt fyllda i varje sko. Nu har du skor att bära till middag och tre par strumpor (räkna paret kommer du börja med). Spara utrymme genom varannan dag vrida en använt par strumpor ut och in så att de kan användas två gånger.
  4. Nu överväga dina toalettartiklar. Efter shopping på din lokala affär och hitta resor storlekar för allt från tandkräm till handkräm för att munvatten, investera i en blixtlåsförsedd, vattentät påse som säkert kommer att hålla dessa poster utan möjlighet till läckage. Efter packning detta med bara dina osynligt väsentligheter, mellan skorna. Det kommer förmodligen finnas utrymme i varje ände, om inte din påse är större än vad du verkligen behöver - tänk på det. Och kom ihåg, om du bor på ett hotell eller motell varje natt, kommer det troligen att bli kostnadsfria toalettsaker.
  5. Placera fem par underkläder i en baggie och säkert nära efter att ut så mycket luft som möjligt. Upprepa med antingen undertröjor och bysthållare i en annan väska. Placera en i vardera änden av påsen, slutföra ett lager av skor, toalettartiklar och underkläder. Du har nu tillräckligt kläder och personliga saker för att hålla dig de återstående fem dagarna av din motorcykel resa. Kom ihåg vad du bär den första dagen kan också vara skiktad och återanvändas.
  6. Därefter ytterligare ridutrustning. Om jacka och byxa du använder för ridning är inte vattentäta, packa en vattentät ridning kostym och vattentäta handskar - du kan hamna motorcykelåkandet i regnet . Med rätt vikning och förvaring i en påse, kan dessa objekt kan plattas till ca tre inches. Runt kanterna, stoppa i en liten rengöring trasa och visir renare för användning hela dagen eller varje morgon. Oavsett var du rida eller vilken tid på året, kommer din visiret blir smutsiga.
  7. Om du har gjort ovan som beskrivits, kommer du att ha ett par kvar inches att fylla i med objekt som du nu anser nödvändiga - en penna och anteckningsblock för att spela in ditt äventyr, kamera i ett vattentätt fodral, glasögon, etc. Alla dessa poster kommer vara lättillgänglig vid toppen av påsen.
  8. Jag rekommenderar bär din plånbok, mobiltelefon och andra viktiga personliga dokument i en innerficka på jackan för förvaring. Jackan kommer alltid att vara med dig, medan du lämna din svans eller tankväska fäst din cykel hela dagen.

När påsen är packad, stängd blixtlås och placeras på svansen eller tank din motorcykel, fast den på plats med remmar och bungee sladdar. Ride säkert och kom ihåg, "gummi nedåt."

Marion Cornett

Om du bara "tror" du behöver det, packa inte. Vik platta fem toppar.
Om du bara "tror" du behöver det, packa inte. Vik platta fem toppar.

www.lukewarmdesigns.com