O2s

Hur ska en bra defensiv back

Quarterbacks är alltid kända för att vara de mest populära spelarna på fotbollslag. Huruvida lagen är i college, high school eller proffs, dessa är ofta de mest jublade för medlem i teamet. De är också oftast de högst betalda. Fotboll, dock är en lagsport. Och det kommer alltid att finnas andra aktörer som stödjer laget, vare sig i en defensiv eller offensiv roll.

Defensiv ryggar är viktiga för ett lag i den meningen att det är de som är utrustade för att hantera alla positioner. Lägg dem i en position, och de kommer att utföra, och de kan utföra. De kan faktiskt köra spelet själva. Men det är inte bara vad de kan göra som kan vinna dem matchen. Tillsammans med den atletiska att en defensiv back har han också måste ha beslutsamhet, styrka och det hårda arbetet i honom. Det är vad som gör en spelare vinna sin match.

Hur ska en bra defensiv back. Kontrollera att du har en pedal killer tillbaka.
Hur ska en bra defensiv back. Kontrollera att du har en pedal killer tillbaka.

Här är följande saker som en defensiv back kan försöka göra för att vara på sitt bästa där ute.

  • Kontrollera att du har en pedal killer tillbaka. Defensiva backar brukar flanken ut när de har svag rygg pedaler eftersom det är där de flesta brukar fångas. I detta läge är det viktigt att veta att bo på bollar av dina fötter. Om bollarna på fötterna vidrör marken under en back pedal, är det gjort på fel sätt och du kan snubbla på fötterna. Du bör också utveckla hur du använder dina höfter. Tänk på att när du omplacering från en back pedal till en normal hållning, skulle hip positionering vara viktigt. Öva att göra dessa så att påskynda din hastighet och för att hålla jämna steg med de breda mottagare.
  • Jogga varje dag. Jogga non-stop i minst 45 minuter om dagen. Inkludera sprintar och JOG från sida till sida för att förbättra uthållighet och hjärt-kärl-styrka.
  • Gå till gymmet regelbundet. Du behöver intensiv styrketräning och en bra vikt och träningsprogram för att öka din hastighet och hoppa förmåga. Din vikt program bör vara mer fokuserad på att stärka överkroppen. Tillbringa tid med fria vikter och maskiner för att öka överkroppen muskler. Sätt några knäböj och benlyft i din dagliga rutin. Du kan också göra dessa övningar under din jogging träning.
  • Var öppen för konstruktiv kritik. Det sägs ofta att "våra största kritiker är själva." Lär av dina misstag och se vad som händer när du är på fältet genom att titta på videor från ditt lag spelar. Hitta intressanta förbättringar och berätta för dig att göra bättre nästa gång. Allt ditt hårda arbete kommer att löna sig om du inser att du måste göra dig till en bättre spelare.
  • Vara en god observatör. Studera hur dina motståndare rör sig och dansar runt dig. Om du vet var de går och vad de planerar att göra då du kommer att vara ett steg före dem, och 10 poäng före matchen.

I varje fotbollslag, spelar varje position en viss roll, och din träning kommer att bero på detta. Oavsett vilken position du har i spelet, men vad som är viktigt är det vinnande attityd och lagarbete.