O2s

Hur spendera den perfekta helgen i San Antonio, Texas

Det finns en rik blandning av olika kulturer och en hel del spännande attraktioner som upptäcktes i San Antonio stad eller "Alamo City" som det populärt kallas, ligger rätt i mitten av Texas. Besökare som stannar över helgen och turister skulle ha tillräckligt med aktiviteter hela dagen, vad med de distinkta sevärdheter och staden, alla spelar en roll i att göra din semester en spännande och minnesvärd.

Nätterna är lika spännande längs San Antonio Riverwalk strandpromenad, sprudlar av liv och energi samtidigt som du gärna varva ner. Även en helg kan tyckas kort för ett besök, det finns många sätt att maximera det och har några av de bästa upplevelserna under din korta besök. Nedan finns riktlinjer för hur du kan göra det och spendera den perfekta helgen i San Antonio, Texas:

Hur spendera den perfekta helgen i san antonio, texas. Besök buckhorn saloon and museum.
Hur spendera den perfekta helgen i san antonio, texas. Besök buckhorn saloon and museum.

  • Besök Buckhorn Saloon and Museum. Beläget vid centrala San Antonio, Buckhorn Saloon and Museum är bara om två kvarter från Alamo och ett kvarter från floden Walk. För mer än 129 år har salongen varit känd som ett vattenhål för sällsynta djur och hem till olika konstverk, saftiga mat och bra samtal. Idag har salongen en skjutbana, presentbutik, café och två museer, Texas Ranger Museum och Buckhorn Museum. Besök Buckhorn Saloon and Museum webbsida för att få mer information om salong och kafé, grupper och evenemang, och presentbutik.
  • Besök fem historiska uppdrag kyrkor. Dessa kyrkor är byggda längs San Antonio River. Det som gör dem historiskt är att de använde sin yta för länge sedan för att omvandla indianer och hålla gränsen. Det finns endast ett fåtal byggnader kvar i USA uppgav att är så gamla och historiska som dessa. Gå till San Antonio Insider webbplats och lära sig om dessa historiska platser och utförligare information om de uppdrag dessa kyrkor.
  • Besök San Antonio Museum of Art. San Antonio Museum of Art (SAMA) har olika samlingar av europeiska, asiatiska, Modernt, Europeiskt, latin europeiska, och oceaniska konstverk, tillsammans med de av den antika Medelhavet världen. Dessa samlingar kan ge dig rika erfarenheter av lärande i världens konsthistoria. Den SAMA webbplats kan också hjälpa dig tillgång till mer information om museet och dess utställningar och samlingar, pedagogiska uppgifter, kalender av aktiviteter, pressrummet, schemalagda turer, och placering av Sama butiker.
  • Besök Paseo del rio aka floden promenad. Den allmänna parken är öppen året runt. Det har flera etableringar består av hotell och restauranger, tillsammans med andra måste-se sevärdheter. Kolla in Riverwalk webbplatsen och hitta olika information såsom River Walk historia, presenterade verksamheten, restauranger, utställningar och speciella evenemang.
  • Besök Brackenridge Park. Den Brackenridge Park 343 hektar stort och har flera sevärdheter att erbjuda sina besökare, som Brackenridge Eagle miniatyr tåg och San Antonio Zoo. Parken ligger längs San Antonio River Headwaters. Det visar också en stor golfbana, fritidsgård, offentlig konst och joggingspår. Här är webbplatsen för Brackenridge Park webbplats , där du kan hitta information om kända besökare i det förflutna, hur och var att träffa yrkesverksamma, var du kan få turistnäringen och annan relevant information om parken.
  • Besök den blå stjärnan konst komplex. Det började som en gräsrotsnivå händelse. Idag är Blue Star den primära och längsta fungerande mötesplats för samtida konstnärer i San Antonio. Den är värd mer än 20 utställningar varje år i olika på plats gallerier inklusive den berömda Blue Star LAB bilaga. Blue Star Arts Complex: s webbplats kan hjälpa dig att få uppdateringar för nuvarande och framtida utställningar, nyheter och evenemang, konstnärer, support, trycker och länkar.
  • Njut av maten vattnas i munnen på San Antonio bästa restauranger. Det finns ett brett utbud av valmöjligheter när det kommer till mat i San Antonio, med bra restauranger som Citrus, ORO Restaurant and Bar, Acenar, La Focaccia Italian Grill, och Houston Street Bistro. Bekanta dig med bästa restaurangerna i San Antonio och se till att prova de läckra delikatesser från dem som ligger närmast din plats på boende.


Gör en strategisk färdväg så att du kan optimera ditt besök till San Antonio. Glöm inte att ta med en video cam och din kamera att dokumentera din resa. Ha kul när du besöker San Antonio, Texas!