O2s

Hur ta hand om benen med naturliga hem behandlingar

Kvinnor, särskilt kommer att spendera tusentals på hudvårdsprodukter behandling för att hålla huden ung och vacker genom hela sin livstid. Medan de flesta produkter är koncentrerade i ansiktet och armarna, benen behöver särskild uppmärksamhet också. Vackra ben är mycket tilltalande, och sommaren är det dags att avslöja de snygga benen. Det finns flera sätt att ta hand om dina ben och hålla dem ser bra utan att spendera en stor summa, alla med naturliga huskurer. Läs på.

Hur ta hand om benen med naturliga hem behandlingar. Tona dina smala ben med denna enkla övning.
Hur ta hand om benen med naturliga hem behandlingar. Tona dina smala ben med denna enkla övning.

  1. Ta regelbundna promenader och cykla och bada utöva benen och hålla dem välväxt och luftkonditionering.
  2. Tona dina smala ben med denna enkla övning. Håll fötterna ca 12 inches isär och parallellt med varandra. Håll i baksidan av en stol eller en vägg för att hålla dig stadigt. Håll ryggen rak när du stiger på tårna samtidigt andas i. Försök att hålla positionen i minst 15 sekunder innan du sakta andas ut när du sänker ner hälarna i golvet. Gör 30 repetitioner för varje uppsättning. Du kan göra denna övning flera gånger om dagen. När du kan hålla dig stadigt, prova att placera händerna på höfterna.
  3. Om du måste raka benen, använd en remover kräm hår. Lödder benen väl innan du använder en rakning verktyg så att du kan få en smidigare rakning. Återfukta benen generöst efter hårborttagning eller rakning. Använd inte en rakning verktyg på torra ben.
  4. För att bibehålla släta ben och ta bort inåtväxande hår och torr hud, applicera en pasta av bakpulver och varmt vatten. Applicera och massera pastan på benen en gång i veckan för underhåll.
  5. Använd mandelolja som ben fuktighetskräm och tillämpa det efter ett bad. Mandelolja kan hjälpa till att lindra smärta och minska svullnad. Det är också bra i förebyggande och minskning av åderbråck när de används dagligen. Använd den på natten så benen kan få full nytta från mandelolja.
  6. Upprätthålla en god blodcirkulation på benen för att hålla benmusklerna friska och avslappnad. Använd en kudde under dina underben (från knäna till anklarna) när du sover för att höja dem.
  7. Äppelcidervinäger kan hjälpa till att minska och ta bort fula åderbråck. Blötlägg remsor av tyg i äppelcidervinäger och linda dem runt åderbråck. Ligg på din säng eller på golvet och stötta upp fötterna mot väggen i ungefär en timme. Följer detta med ett varmt bad. Resultat kan ses inom en månad.
  8. Äta en hel gurka dagligen för att minska svullnad på vrister och vader som orsakas av för mycket stående och gående.
  9. Gör ditt ben huden spänd och smidig med tillämpning av ett ben pack. Blanda en gram mjöl med en helt ägg och tillämpa över benen. Låt det torka innan du tar ett varmt bad. Applicera fuktighetskräm efteråt. En annan bra recept att prova är en pasta gjord av krossad ananas och papaya och saften av en potatis. Göra tillräckligt för att täcka båda benen. Låt det stanna minst 15 minuter innan du tvättar bort det i varmt vatten. Dina ben kommer att känna smidig, stram och skrynkelfritt. Använd flera gånger i veckan för att uppnå ett permanent resultat.

Det finns naturliga ben vård behandlingar som du kan göra hemma utan att spendera för mycket och de är fortfarande garanterad att få bra om inte bättre resultat. Håll din hälsa i gott skick med regelbunden motion och rätt kost.