O2s

Hur ta hand om damer läderhandskar

Sedan starten av mode

Sedan starten av mode, hur människor klär sig och bär sig själva har förändrats under åren. Med innovation inom denna bransch, har individer lärt sig att shoppa för att göra sina kläder ser mer listig, eller mer benägna, i vissa fall. Vad du bär är inte exakt berätta om vem du är, men om hur du vill att världen ska se dig. En tonåring kan bära svarta läderstövlar, en skinnjacka och svarta skinnhandskar med punk hår och sticker ut som en rebell, men det är inte vem hon egentligen är.

Läderhandskar är vanliga och populära

Hur ta hand om damer läderhandskar. Först av allt, du vill torka dina handskar med en fuktig trasa.
Hur ta hand om damer läderhandskar. Först av allt, du vill torka dina handskar med en fuktig trasa.

Läderhandskar är vanliga och populära. De ens är utställningsmonter i spel som Diablo, Runescape, etc. Var det halvvantar, kör handskar, läder motorcykel med matchande svarta handskar, eller kvinnors handskar, har varje tillbehör sitt syfte. Men för att säkerställa fortsatt användning av dessa poster, är ordentlig vård för att behålla dem. Varje typ av handske har en specifik uppsättning instruktioner. Tillverkare erbjuder skötselråd / tjänster online. Kvinnor är särskilt angelägen om att svara på eller samla in information om sådana ämnen. Detta beror på att många kvinnor använder läderhandskar för hushållssysslor, särskilt trädgårdsarbete.

Här är en generaliserad uppsättning instruktioner om hur man underhåller läderhandskar:

  1. Om du inte har handskar ännu, är ett bra tips när man köper handskar att det vore bäst om du valde "perfekta" storleken. Dräkt som är antingen för stort eller för litet kan faktiskt bidra till att skada objektet.
  2. Först av allt, du vill torka dina handskar med en fuktig trasa. Detta kommer att mekaniskt ta bort någon sak fast vid dina handskar. Du kan också använda tvålar som är särskilt utformade för rengöring av läder. Gör detta regelbundet för att behålla den ursprungliga läder färg och hålla undan fläckar.
  3. För att bibehålla handskens passform, skulle det vara bäst att använda en läder balsam. Välj ett balsam som ger en god inträngning. Detta kommer att hjälpa till att hålla passform och mjukhet av handskarna. Stretching kan uppstå om handskarna är för liten, och upphakning om de är för stora.
  4. För lagring, skulle det vara bäst om handskar hålls i en sval, torr plats. Avstå från att hålla dem i lådor eller täcka upp dem. Detta främjar bakterietillväxt som kan skada handskarna. Håll dina handskar borta från fukt, alltför. Om det i alla fall dina läderhandskar bli blöt, klappa dem torra, och få dem lufttorka. Att sätta dem i direkt solljus kan också orsaka sprickor i lädret.
  5. Om du känner att dina handskar börjar torka, gnugga dem med gel rakkräm med lanolin. Du kan göra detta i vanliga 2-veckors cykler. Kelley olja fungerar också bra för detta problem.
  6. Det skulle också vara klokt att avstå från att ha andra människor använda dina handskar. Detta kommer att bidra till att upprätthålla din plats. Med andra människor använder det kan sträcka lädret.
  7. Underhåll krävs fortfarande även om du inte använder dina handskar under en längre tidsperiod. Använd en liten mängd olja och en torr trasa för att torka din handske. Det behåller sin lyster. Och glöm inte att hålla dem på en plats där de sitta orörda av andra händer.

Nu är du beväpnad med kunskap om hur man håller dina dyrbara läderhandskar i toppform, redo att ge dig den bästa support.