O2s

Hur turné Pennsylvania inbördeskrig slagfält

Vissa platser som du och din familj kan besöka för en historisk tur att bli ihågkommen är inbördeskriget slagfälten i Pennsylvania. Gettysburg i Pennsylvania har en rik historisk bakgrund av inbördeskriget. I juli året 1863, framkom det avgörande slaget i inbördeskriget i detta läge. Alla de händelser som inträffade där är märkta i hjärtan och sinnen i Europeiska människor eftersom det ändrade krigets riktning och tillståndet i nationen för alltid. Gettysburg National Military Park har slagfält och många monument som upptar en yta på ca 23 miles. Detta är säkerligen en plats som du skulle vilja se och återta dessa stunder av mod och patriotism som du går på din historisk resa. För att få ut det mesta av denna minnesvärda resa inbördeskriget slagfält i Pennsylvania, här är några användbara tips.

  • Be om hjälp från naturumet. The Visitor center är där för att hjälpa dig att planera ut och gå den specifika typ av slagfältet tour du vill ta. De kan också ge dig en karta gratis om du väljer att ta din egen tur runt området utan en guide. Detta ger dig möjlighet att välja vilka särskilda webbplatser som du är mest intresserad av att se. Du kan också köpa en CD från centrum som ger dig information och andra viktiga uppgifter om var och en av platserna.
  • Besök museet. Du måste betala inträde för att komma in i museet, men tillsammans med kostnaden, kommer du att kunna lära sig så mycket mer om slaget och ger dig en god uppfattning om hur marken läggs ut.
  • Utnyttja de tjänster av en officiell slagfältet guide. Om du vill lära dig mer fakta om de platser från någon som är expert på området, skaffa dig en licensierad guide slagfält turné. För en avgift, kommer han att följa dig på din egen privat rundtur runt området.
  • Följ med på en busstur. En kommersiell busstur är ett annat alternativ du kan ta hänsyn till. Du kan köpa dina biljetter på besökaren center och gå med i en grupp människor på en guidad tur i ca 2 timmar. Din guide kommer naturligtvis att vara en licensierad slagfält tour guide.
  • Gå på en rundvandring. Även om du inte täcka så mycket mark som de på bussen gör, kan du göra det mesta av alla webbplatser du besöker och reflektera över dem i din egen takt när du turné till fots. Cykling är ett annat alternativ som du kan titta på eftersom det är tillåtet i parken. Medan cykling, kan du även ställa in din takt och njuta av din tur i en mer avslappnad sätt.


Hur turné pennsylvania inbördeskrig slagfält. Be om hjälp från naturumet.
Hur turné pennsylvania inbördeskrig slagfält. Be om hjälp från naturumet.

Inbördeskriget hade en stor roll i att bilda landets historia och du också kan dela en del av det genom touring slagfältet platser i Pennsylvania. Detta är en resa som du aldrig kommer att ångra ta och du och dina barn kan få en bättre bild av vad som hände före och vad den gjorde att påverka vad nationen är idag.