O2s

Hur vet jag om ditt barns baseball coach är en översittare

Baseball är en av Europas mest bestående sporter, som spänner över en rik historia som är en enorm källa till stolthet för de flesta européer, så det är en härlig känsla att veta att ditt barn är en del av detta organiserade idrotten. Inte bara fortsätter han att lära sig värdet av själva idrotten, men han kommer troligen att skapa starka vänskapsband, och utveckla en stor känsla av lagarbete och förtroende för både honom själv och andra.

Men trots hur fantastiskt tanken kan tyckas, är det definitivt inte saknar osynliga komplikationer. Ett sådant problem skulle vara om ditt barns baseballcoachen är för hård och mer som en översittare än en lärare. Det är definitivt inte hälsosamt för ditt barn ska beställas och bossed runt med en sådan person. Tyvärr, de flesta barn dessa dagar är inte alltför förtjust i att berätta sina föräldrar om problem av detta slag, och om du är rädd för ditt eget barn är inget undantag, sedan fortsätta läsa eftersom den här artikeln ger några enkla sätt att ta reda på om ditt barns tränare verkligen är översittare:

Hur vet jag om ditt barns baseball coach är en översittare. Första intryck sista.
Hur vet jag om ditt barns baseball coach är en översittare. Första intryck sista.

  • Första intryck sista. Du kan få en hel del ledtrådar om någons personlighet när det kommer till första intryck. Följa med ditt barn till den första träningen, och presentera er till tränaren. Naturligtvis kommer coachen att vara på sitt bästa beteende, men även så det finns fortfarande en hel del att lära. Första intryck betyder inte nödvändigtvis det första mötet heller. Besök slumpmässigt genom nästa par träningar för att se hur din tränare hanterar ungarna under honom. Du kan slå två flugor i en smäll här sättet, som tränare måste vara mer försiktig, med tanke på att du tenderar att slumpmässigt besöka under praktiken.
  • Var lyhörd för ditt barns känslor. Hur ditt barn fungerar innan han deltar praktik eller ett stort spel kan peka på hur tränaren behandlar honom också. Iver är ofta ett gott tecken, men om ditt barn agerar nervöst eller plötsligt klagar över smärtor, då är chansen att han försöker undvika någon. Det behöver inte nödvändigtvis vara den tränare som ger ditt barn problem, men det ger dig goda skäl att utreda vidare.
  • Leta efter kontrollampa tecken. Om du deltar i en av ditt barns lekar, då bortsett från att ta del av hans beteende, bör du också observera tränare också. Hur coachen reagerar på fel kan vara en dead give-away, som han skulle vara fokuserad på spelet och inte på vem som tittar-vilket gör det lättare för dig att ta del av hans sanna färger.


Och slutligen

Och slutligen, inte tvinga ditt barn att berätta något han inte vill. Detta kan vara mycket svårt och även lite frustrerande, men när det gäller att lära sig om huruvida ditt barns baseball coach är en översittare, du är ganska mycket på egen hand. Ditt barn kan så småningom berätta vad som verkligen stör honom, och det kanske inte kan ha något att göra med hans tränare alls. Men för det mesta, är det något du kommer att ta reda på själv.