O2s

Så att handla mammakläder i New York City

När du väntar, är det dags att börja shoppa för några mammakläder. Även om du bara behöver kläder för de kommande nio månaderna, betyder det inte att du inte kan vara snygg och ser bra ut.

Så att handla mammakläder i new york city. Känn din storlek före graviditeten.
Så att handla mammakläder i new york city. Känn din storlek före graviditeten.

Moms att ha många alternativ när du handlar för mammakläder i New York City. Det finns så många lediga platser. Här är några idéer om var och hur man handlar.

  • Känn din storlek före graviditeten. Precis som shopping för vanliga kläder, måste du veta vilken storlek du bär när du köper moderskap kläder. De flesta kvinnor får någonstans mellan 20-40 pounds. Mammakläder är olika, eftersom magen området är lös, så många kläder sys med ett imperium snitt midjan. Om du är en storlek 8 före graviditeten, det finns en stark förändring kommer du fortfarande vara en storlek 8 moderskap.
  • Bestäm kläder du behöver. Om du är en arbetar professionellt, då du kommer att behöva mammakläder i kostymer och andra dressier kläder. Om du behöver ett speciellt tillfälle klänning eller aftonklänning, då du kommer att vilja gå till en butik som specialiserat sig på mer formella mönster för gravida kvinnor som Pea i Pod. Om du bara letar efter bekväm casuals som tröjor, t-shirts och jeans, kan du prova med The Gap och Old Navy. Vissa kvinnor köper också moderskap underkläder för extra stöd runt brösten och magen område. Den typ av kläder du behöver för att få kommer att avgöra var du kommer att handla.
  • Gå till varuhuset. Chef på ut till de olika varuhusen i centrala New York. Prova moderskap avsnittet Macys, Bloomingdales och Barneys. Om det finns en mall nära ditt grannskap, leta efter återförsäljare som bär mammakläder, som The Gap, Old Navy och andra populära märken.
  • Gå till destinationen moderskap. Denna butik är en mycket populär plats att shoppa när du letar efter mammakläder. Det ligger på Madison Ave. och 57th Street.
  • Prova ärter i en pod. Denna butik ligger också på Madison Avenue. Det är en hög slut återförsäljare så att du hittar en hel del klassiska bitar som du kan använda för arbete, klä tillfällen samt mer avslappnade kläder.
  • Liz Lange moderskap väsentligheter. Om du vill gå till en fristående butik, detta ligger på Madison Avenue mellan 75. Och 76.. Liz Lange Mammakläder kan också hittas på varuhus.
  • Gå till rabatterade återförsäljare. Kolla in Ross, TJ Maxx och andra återförsäljare om du vill hitta kläder designer moderskap till en bråkdel av priset.
  • Kolla in outlet-butiker. Finns outlet-butiker i New York City som du kan prova, såsom Factory Outlet på Broadway och Nordstrom Rack Union Square, som ligger på East 14th Street. Om du är villig att köra till Jersey, hittar du bra outlet-butiker som bär mammakläder. Även om det kan du fylla ända upp på babykläder och föremål från Carters och Gymboree.


Upptäck dina många shopping alternativ för mammakläder i New York så att du kan se fantastisk för de kommande nio månaderna!