O2s

Så här bokar du en kryssning

Allt du behöver veta om att boka en kryssning semester

Inget slår en allomfattande kryssning för avkoppling och en semester du kommer alltid att minnas ... Om du gör din forskning och hitta kryssning som passar dig! Boka en kryssning inte behöver vara svårt, men du kommer att behöva göra några viktiga beslut för att hitta din perfekta kryssning semester.

Så här bokar du en kryssning. Besluta om en destination.
Så här bokar du en kryssning. Besluta om en destination.
  1. Forskning. Forskning om kryssningar behöver inte vara svårt, i själva verket kan det vara mycket roligare! Bläddra kryssningar på nätet, titta på foton, destinationer, priser, layouter fartyg, och allt annat som intresserar dig. Alternativt kan du besöka resebyråer och samla några broschyrer att titta igenom. Vid det här laget, du drömmer bara och räkna ut vad som intresserar dig.
  2. Besluta om en destination. Destinationer som Alaska , Karibien och Mexiko är mycket populära, men kryssningar till många andra destinationer också. Tänk på vädret, som turistattraktioner - om någon - du vill se och vilka kulturella eller naturliga attraktioner du är mest intresserad Du kanske vill ta orkansäsongen i beaktande och resor någonstans utan risk för orkaner när på året du reser.
  3. Bestäm längden på din kryssning. Detta kan bestämmas genom ditt arbete eller familj schema. Också överväga hur mycket tid du vill spendera hemifrån, hur många dagar du vill vara på havet, hur många portar du vill besöka och hur länge.
  4. Titta på din budget. Tyvärr får pengar ibland i vägen för en drömsemester, men det behöver inte hindra dig från att boka en kryssning. Vid det här laget kanske du vill gå tillbaka till några tidigare steg och gör din kryssning lite kortare, eller prova andra destinationer. Kryssningar verkligen finns för praktiskt taget alla budgetar, och din resebyrå eller webbplatser resor kan hjälpa dig att hitta dem.
  5. Kontrollera om rabatter. AARP medlemmar ibland kan få högre resepaket när du bokar en kryssning och AAA och Costco medlemmar kan få rabatter. Vissa webbplatser erbjuder sista minuten-erbjudanden också, om du är flexibel eller känner spontant.
  6. Välj din startpunkt. Detta kan vara en port nära dig, eller så kan du flyga till din startpunkt. Kom bara ihåg att alla flygresa blir en extra kostnad ovanpå bokar din kryssning.
  7. Välj din kryssning linje. Olika kryssningsrederier har olika rykten och tillgodose olika demografi. Det är en bra idé att få personliga rekommendationer eller att titta på Internet för kundrecensioner - du kan ofta lära sig mycket mer av objektiva recensioner än från de officiella kryssning webbplatser! Kryssning webbplatser är bra för att ge fartyg layouter, beskrivningar av olika hytter, och en lista över bekvämligheter som erbjuds.
  8. Läs det finstilta Se till att du vet -., Och är bekväm med - vad som händer om kryssningen är inställd på grund av vädret eller om du måste boka om på grund av sjukdom. Ta reda på hur mycket av en deposition krävs och om det finns några dolda avgifter. Till exempel har många kryssningsrederier debitera dig upp framför deponering, och passagerare ofta glömmer att med detta i sin budget.
  9. Boka kryssningen! Du kan göra detta genom en resebyrå eller själv på nätet. Vid det här laget har du gjort tillräckligt forskning som du kanske inte behöver resebyrån, bara se till att du använder en ansedd webbplats som har huvudsakligen positiva recensioner.

Det finns inget kvar att göra nu förutom att göra en lista över vad du behöver för att packa och göra dina vänner avundsjuka genom att njuta själv, var din kryssning tar dig. Bon voyage!