O2s

Så här bokar du en resa på österrikiska järnvägarna

Om du har sett Julie Andrews och en grupp barn sjunger och springer runt luscious gröna ängar och kullar i filmen "The Sound of Music", då har du haft en glimt av vackra Österrike. Du kan förmodligen fånga en flygning och gå till Österrike för att se Österrikes vackra landskap, men det bästa sättet kommer fortfarande att rida på räls och se alltihop i verkliga och ljusa färger. Boka en biljett på de österrikiska järnvägarna är enkelt, och du kan göra det även om du är långt borta.

  1. Kontrollera webbplatsen eller ring. Rail Europe är järnvägen tjänst som broar och går igenom alla europeiska länder som använder ett mega-tåg super highway. För bokning och reservationer, kan du utforska deras hemsida, för tidtabeller, priser och specialerbjudanden. Du kan boka och köpa din online eller så kan du ringa 1-800-622-8600 för att tala med deras kundtjänst och få en lista över godkända biljett agenter i ditt område.
  2. Ta en semester och spara lite pengar. Rail Europe erbjuder ett brett utbud av semesterpaket som järnväg turné i Europa med stopp vid olika europeiska länder längs dess väg. Eftersom du kommer att Österrike ändå, kan det vara värt att kolla in sina grannar också. Boka en resa kommer att samla dig ytterligare rabatter som kan spara lite pengar i det långa loppet. Du kan välja olika Eurail passerar resepaket som de erbjuder. Den högsta resepaket de ger kommer att omfatta alla 18 europeiska länder i turnén.
  3. T ake tåget första klass. Om din budget är inom räckhåll, kan resan vara roligare om du köper första klass boende. Tåget är precis som en fem Star International Hotel och första boende klass kommer att ge dig den bästa upplevelsen.
  4. Enkel åtkomst till rälsen. Flesta europeiska länders flygplatser har enkla och bekväma överföringar till järnvägsstationerna. Detta innebär att om du väljer att flyga till ett europeiskt land kan du få omedelbar tillgång till järnvägen vid respektive flygplats. Väl i Österrike, kommer du att kunna hitta timme tåg från Wien till alla andra städer i Österrike. Besöker dessa andra städer kan vara en annan stor äventyr för dig.
  5. Glöm inte att packa viktiga saker. Du bara behöver en visering som skall kunna komma åt alla europeiska länder. Glöm inte att säkra och packa det tillsammans med ditt pass. Om du reser under vintern, ladda dina väskor med varma kläder. Det är ett smart drag för att få en tysk ordbok eftersom det är det lokala språket som används i Österrike.
Så här bokar du en resa på österrikiska järnvägarna. Kontrollera webbplatsen eller ring.
Så här bokar du en resa på österrikiska järnvägarna. Kontrollera webbplatsen eller ring.

Med järnvägen kommer att ge dig en första hand bild av hur vackert Österrike. När du har möjlighet att köpa dina biljetter, är du iväg till en rolig äventyr i de rullande kullarna i Österrike genom järnvägen Europa. Se till att vara artig vid alla tidpunkter medan i Europa som österrikare kan vara mycket särskilt goda seder.