O2s

Så spelar college basket


Att spela college basket är vad många små pojkar och flickor drömmer om. Om du tror att du är född att köra längden på en basketplan och skjuta hoops framför skrikande fans college basket, här är vad du behöver veta för att få in ett lag och spela college basket.

Steg 1

Prata med tränarna. Om du verkligen vill spela college basket, du måste vara proaktiva. Vänta inte för rekryterare eller tränare att komma till dig - gå till dem! Prata med tränare college basket och anmäla ditt intresse för att spela för sitt college basketlag medan du fortfarande i gymnasiet. Bjud rekryterare och tränare för att komma ut och se dig spela, eller skicka dem en video av dig under en high school basketmatch. Låt dem veta att du är motiverad att göra laget i år och att du ser fram emot att vara en del av ett vinnande college basketlag. Det är upp till dig att se till att du få uppmärksammas av rätt personer när du är på basketplanen.

Steg 2

Så spelar college basket. Prata med tränarna.
Så spelar college basket. Prata med tränarna.

Få din high school coach att lägga ett gott ord för dig. Om du redan har närmat tränare college basket om ditt intresse för att spela college basket, försöka få din höga coach school basket för att prata med dem också. Be honom att ge dig en glödande referens, citera hur bra en spelare du är och hur värdefull du är för basketlaget. Om du kan, få mer än en coach för att göra detta åt dig. Be dem att skicka meddelanden och brev referens till tränare college basket samt diskutera dina stora kunskaper i människa. Ju fler människor du har att dra på dig, desto mer kommer du förbättra dina chanser att få spela college basket.

Steg 3

Behåll din skicklighet. När du väntar på din inbjudan att prova på college basket, se till att du ständigt jobbar på dina kunskaper. Öva hårt och träna ofta. Träna varje dag, om du kan. Du vill visa tränare college basket som du på allvar ägnar sig åt sporten och att du är villig att sätta i gång för att bli den bästa basketspelare som du kan vara. Din hängivenhet att förbättra ditt spel tekniker kommer inte att gå obemärkt förbi rekryterare och coacher från college lag.

Steg 4

Delta tryouts. Förhoppningsvis med lite tur och beslutsamhet, kommer du fånga en intresserad college baskettränare. Nu har du chansen! När du har blivit inbjuden att prova på ett college basketlag (eller två), se inte tillbaka. Kasta hela din själ, kropp och själ i att visa dina bästa färdigheter och tekniker på college basketplan som du försöker ut för laget. Konkurrensen kommer att vara hård, så det är viktigt att du aldrig svikit din vakt. Det är också viktigt att du upprätthålla en professionell, sympatisk attityd när du är vid uttagningen. Dina tränare måste gilla dig lika mycket som de gillar dina basket-playing förmågor.

Steg 5

Steg 1. Få din high school coach att lägga ett gott ord för dig.
Steg 1. Få din high school coach att lägga ett gott ord för dig.

Gå med i gruppen. Om du har vad som krävs, kommer du att uppmanas att gå med i ett lag college basket (kanske till och med på ett stipendium). Grattis! Du har nu uppfyllt din dröm om att spela college basket.