O2s

Vilka är de bästa varma handskar

Året kanske inte vara så ny längre

Året kan inte vara så ny längre, men det finns flera resolutioner som bör hållas. Till exempel, visste du vilja att ta bättre hand om dig själv? Tja, du borde, eftersom du är verkligen väl värt det! En av de saker som du bör skydda först och främst är dina händer, speciellt mot den hårda kylan. Så vad ska du göra för att se till att du köper de bästa varma handskar för dig? Här är några faktorer att tänka på:

Hur väl det skyddar dina händer mot fukt

Hur väl det skyddar dina händer från fukt. Först av allt måste du se till att handsken du köper är gjord av mycket vattentätt material. Det beror på om handskarna blir blöta, då dess förmåga att skydda händerna mot kyla kraftigt kommer att reduceras. Dess vara vattentätt är ännu viktigare om du planerar att använda dina handskar för aktiviteter såsom snöskottning eller vintersporter.

Hur väl den passar dina händer

Hur väl den passar dina händer. Se till att dina handskar passar dina händer tätt och säkert, men det bör inte vara alltför snäv. Det viktiga är att kontrollera om alla fingrarna kunde fortfarande gå bra även inne i handskarna. Du skulle inte ha något som är för stora och skrymmande att det kommer att begränsa dina rörelser (plus, det är inte bra modekänsla heller). Du bör också överväga hur lätt handskarna är att bära och ta bort.

Vilka är de bästa varma handskar. Hur väl det skyddar dina händer från fukt.
Vilka är de bästa varma handskar. Hur väl det skyddar dina händer från fukt.

Om du vill köpa handskar via Internet, se till att du är bekant med just märken "storlekar.

Hur bra det håller händerna varma

Hur bra det håller händerna varma. Du kan välja att köpa handskar som är fodrade på insidan, för att bättre isolera händerna mot den kalla temperaturen. Handskar kan antingen ha naturliga (t.ex. ull, fleece och ner) eller syntetiskt foder. Fodret fungerar också för att transportera bort fukt som kommer från dina händer (dvs svett).

Handsken du väljer bör ha minst tre olika lager för att bäst hålla din hand skyddas från yttre påverkan, särskilt om du ska använda den för utomhusaktiviteter vinteraktiviteter. Dessa skikt är skalet eller det yttre skiktet, isoleringen, och fodret. Om du bara ska använda det som vardagliga casual handskar, bör två skikt (utsidan och fodret) vara tillräckligt.

När det kommer till det yttre skiktet

När det kommer till det yttre skiktet, material, såsom spandex, fleece och polyester är utmärkt (för casual handskar). Det viktigaste här är att leta efter en balans mellan passform (se nummer 2) och värme. Några av de varmaste handsken märken på marknaden inkluderar LL Bean, Gordini, och Cloudveil.

Hur väl det byggdes

Året kanske inte vara så ny längre. Hur väl den passar dina händer.
Året kanske inte vara så ny längre. Hur väl den passar dina händer.

Hur väl den byggdes. För större värde för pengarna, är det bäst att du köper högkvalitativa handskar från välrenommerade varumärken, för att se till att det kommer att pågå en lång tid. En ledtråd som en handske är hållbart är av sömmen: det borde ha felfri dubbla sömmar.

En annan sak att tänka på är hur väl det tål tvätt. Det bör byggas väl nog att det fortfarande skulle se bra ut som ny även efter flera tvättar.

Där har du det

Där har du det! Dessa är bara några av de saker att hålla utkik efter om du är på jakt efter de bästa varma handskar för din vinter ändamål. Verkligen, du förtjänar bara det bästa. Lycka till!